UAB Daily Print, Static Control'ün Baltık Devletleri’ndeki Yetkili Satıcısı Olarak Duyuruldu

Static Control 30 Ekim 2018
 StaLogo.jpgtic Control,    Lithvanya, Letonya ve Estonya’daki imalatçıları ve görüntüleme uzmanlarını en iyi şekilde desteklemek üzere UAB Daily Print şirketini   Baltık Devletleri’ndeki yeni yetkili satıcısı olarak duyurdu. UAB Daily Print, Static Control’den hem kartuş hem de bileşenler sunarak baskı ve ofis   malzemesi ürün grubunu genişletiyor.

Static Control Genel Satış Müdürü   Paul Needham şöyle söyledi: "UAB Daily Print mükemmel müşteri hizmetleri sunma konusunda bir itibara sahiptir   ve Baltık Devletleri’nde bizi temsil ettikleri için çok mutluyuz. Hem görüntüleme sektöründe hem de piyasada değerli   deneyimlere sahipler ve ürün portföyümüzü bölgede   en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyoruz."

UAB Daily Print Genel Müdürü Vilius Klimaitis şöyle konuştu, "Static Control’ün yetkili satıcılarından biri olmak   Baltık Devletleri’nde yazıcı kartuşları ve bileşenleri satışlarında   lider konumumuzu güçlendirmemize yardımcı olacaktır.    Static Control ürünlerinin eklenmesiyle birlikte, artık müşterilerimize tüm ofis gereksinimleri için her şeyi bir arada bulabilecekleri bir çözüm sunabiliyoruz. Müşterilerimizin bizimle ve Static Control ile birlikte büyüyeceğini öngörüyoruz."

UAB Daily Print’e ulaşmak için:
Savanorių pr. 193
Vilnius, Lithuania