Static Control, Cartridge World marka kartuşları sundu

Static Control 14 Haziran 2017

Sanford, N.C. - (14 Haziran 2017) - Static Control, Cartridge World ambalajı içinde gelen birinci kalite tam yazıcı kartuşu serisini piyasaya sürdü.

"Static Control kartuşları mağazalarımızın yıllardır faydalandığı muhteşem bir performans sergiledi." diyor Cartridge World Kuzey America CEO'su Mark Pinner. "Güvenilirlik, görüntü yoğunluğu ve uçucu renklerde baskı kapasitesini ölçen kalite testlerinden geçtikten Cartridge World geleneksel serisindeki tüm kaliteli ürünlerimizi Static Control tarafından tedarik edilen ambalajlarda sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

"Static Control, yirmi yıla yakın süredir kartuş yeniden imalat bileşenlerini CW bayilerine tedarik ediyor. Artık Cartridge World markalı paketlerin verdiği rahatlıkla kartuşlarımızı sunuyor olmaktan çok heyecanlıyız." diyor Static Control Yardımcı Genel Satış Müdürü Erwin Pijpers.

Cartridge World, 2017 Nisan tarihinde hem bileşen hem de mamül kartuşların yetkili tedarikçisi olarak Static Control ile ortaklığını ilan etti.

"Bu yıl yapılan duyurudan beri ortaklığımız daha da güçlü hale geldi." diyor Cartridge World Yardımcı Genel Müdürü ve COO'su Peter Lim ve ekliyor, "Static Control'un markalı ürünlerimizi artık sunuyor olması bayilerimize sunduğumuz yüksek kaliteli çözümlere geçekten güvendiğini gösteriyor."

Static Control Hakkında

Static Control, global lazer ve mürekkep üçüncü parti sektörünü destekleyen en büyük üçüncü parti görüntüleme sistemi, bileşeni ve yedek kartuş üreticisidir. Dünyanın farklı noktalarında satış ve dağıtım tesisleri bulunur. Araştırma, geliştirme, mühendislik ve imalat ile global dağıtım Sanford, North Carolina, ABD'de bulunan Static Control'un ana merkezinde yer alır. Static Control, kendi bünyesinde 10.000 üzerinde görüntüleme ürünü imal eder ve üçüncü parti sektörüne 14.000 üzerinde görüntüleme ürününden oluşan bir katalog sunar.

Cartridge World Hakkında

Cartridge World, hem ev hem de ofis müşterileri için yüksek kaliteli kartuş, yazıcı, yazıcı hizmetleri ve danışmanlığında dünya lideridir. Mağazalar müşteriler için baskıda yüksek maliyet tasarrufu sağlayan alternatifler sunar. Tam fiyatlı orijinal kartuşlarda yüzde 30 ve yüzde 100 memnuniyet garantisi sunulur. Cartridge World 50 üzerinde ülkede 1.000 üzerinde bayilik verilmiş perakende satış noktasına sahiptir. Cartridge World, kısa süre önce Entrepreneur Magazine 500 Bayi listesinde 2016 olarak ve Franchise Direct'in Top 100 Global Bayiler listesinde 78 olarak sıralanmış ve Silicon Review tarafından En Çok Beğenilen 2016 Şirket listesinde 50 olmuştur.