Static Control'den Skip London Elmas Öncülük Ödülüne Layık Görüldü

Static Control 02 Kasım 2018
Uzun süredir Static Control'ün Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan William "Skip" London, Zhuhai, Çin'de düzenlenen Remaxworld Expo sergisinde bu yılın RT Medya Global Sektör Ödülleri Töreninde Elmas Öncülük Ödülünü aldı. Ödül, London'ın dünya genelindeki adliyelerde üçüncü parti için verdiği sürekli mücadelenin bir takdiri olarak kendisine verildi.
 Skip_London.jpg
International ITC idari müdürü ve ödülün hakemlerinden biri olan Tricia Judge şöyle konuştu: "Neredeyse otuz yıl boyunca, Skip, görüntüleme sektörü üçüncü partisinin bir savunucusu olarak yorulmaksızın çalıştı. Static Control himayesindeki ve Int'l ITC ve üyeleri adına yürüttüğü çalışmalar duyurulmadı. Üçüncü partinin değeri anlaşılmayan kahramanıydı, ancak bu onu hiçbir zaman durdurmadı.

Skip'in sektörün çok sayıdaki karmaşık hukuki sorununa son derece hâkim oluşu büyük sektör başarılarının yolunu açtı. Bir sektör lideri için Elmas Öncülük Ödülünü belirlediklerinde, aklıma hemen Skip geldi ve kendisini aday gösterdim. Görünüşe göre, sektördeki diğer birçok önemli kişi Skip'in işine verdiği önemin farkındaydı ve böylece Skip bu çok özel ödüle layık görüldü. Skip tüm övgüleri hak ediyor, ancak başkalarının onun için aldığı kararlara saygı gösterme konusunda kendisi bir ilktir. Skip, sektörde bir öncüdür. Sektörde ona ve keskin hukuk zekâsına ihtiyaç olduğunda o her zaman hazırdı. Art Diamond, Skip'in bu ödülü hak ettiğine gönülden inanmaktadır."

Ödül, adını 2016 yılında dünyadan ayrılmış bir görüntüleme sektörü ikonu olan Art Diamond'dan almıştır. Adaylar bu yılın başlarında belirlendi ve sekiz ülkeden 14 hakemden oluşan bağımsız bir jüri, bu yılın ödül sahibi olarak London'u seçti.

London, ödülünü alırken şöyle konuştu: "Üçüncü partiye ilk olarak 1991 yılında Static Control'ü temsil ederek girdim. O yıllarda, Static Control yalnızca Static Control için değil, bir bütün olarak üçüncü parti için önemli olan davalarda yer aldı. Üçüncü partinin var olma hakkıyla gurur duyuyorum." İnsanlar ve davalar yıllar içinde değişir, değişmeden kalan tek şey üçüncü partinin uyum sağlama ve değişme yeteneğidir."