Static Control temsilcileri yerel Manufacturing Day yani Üretim Günü etkinliğinde çocuklarla bir araya geliyor

Static Control, Lee County'nin yıllık Manufacturing Day yani Üretim Günü etkinliklerine katılıyor

Kısa süre önce 6 Ekim 2017 tarihinde Manufacturing Day yani üretim gününde Static Control'u temsil etme şansı yakaladım. Lee County etkinliği Central Carolina Community College tarafından düzenleniyor ve her yıl Sanford, NC İnovasyon Merkezinde gerçekleştiriliyor. Etkinlik öğrencilerle konuşmak, Static Control'un ne yaptığı anlatmak ve genel olarak toplulukla iletişim kurmak için muhteşem bir fırsattı.

Manufacturing Day (Üretim Günü) bir sonraki üretici nesline ilham vermek için tasarlanan modern üretimin ele alındığı ulusal bir etkinliktir. Static Control'un merkezinin bulunduğu Lee County 'den lise ve üniversite öğrencileri komşu bölgelerden gelen öğrencilerle birlikte etkinliğe katıldı.

Standımızı son ürünü göstermek için birkaç kartuşla birlikte dağıtılacak ürün broşürleri, kalemler ve dergilerle doldurduk. Ayrıca masaüstü 3D yazıcılar için filament üreten bağlı şirketimiz MakeShaper'dan da bazı ürünleri sergiledik. Lise öğrencilerinin çoğu teknoloji programında ve 3D yazıcıya aşinalar. Dolayısıyla bu ürünlerin sergilenmesi, en son teknolojilerin kendi topluluklarında üretiliiyor olması kalıcı bir etki bıraktı!

Öğrenciler ne tür işlerin olduğu ve bunlar için ne gibi bir eğitim ve formasyonun gerektiği konusunda harika sorular sordu. Aktif bir şekilde imalat operasyonlarımızı genişlettiğimiz ve gelecek yıllarda da büyümenin devam edeceğini ön gördüğümüzden ilerideki işe alımlar için bu tohumların ekilmesi önemliydi.

N.C. Ticari İş ve Ekonomik Analiz Birimine (LEAD) göre Lee County iş gücünün yüzde otuz üçü imalat işlerinde istihdam ediliyor. Bu sayıyı gelecekte daha da yükseğe çıkarmayı umuyoruz.

Sonuç olarak hem öğrenciler hem de eğitmenlerle bir araya gelmek ve bir yandan da yerel imalatçılarla iletişim kurmak için harika bir gündü.