Static Control genel merkez binasının önden görünümü

Static Control 30 yıllık ürün inovasyonu ve endüstri büyümesini kutluyor

Static Control 21 Eylül 2017

Geçtiğimiz 30 yıla bakarak Static Control'un başarısını kutluyoruz. Bizim için başarı tek boyutlu değil ve sadece mali büyüme ile ölçülmüyor. Aksine biz başarıyı; iş dünyasında varlığımızı sürdürdüğümüz yıllar, imal ettiğimiz ve piyasaya sürdüğümüz ürün sayısı, sektörümüzde attığımız öncü adımlar ve dünyanın dört bir yanındaki topluluklarda yarattığımız istihdam sayısı olarak tanımlıyoruz. En önemlisi başarımızı, her yıl ve her gün müşterilerimize yüksek kaliteli ürün ve hizmet sunmak için gösterdiğimiz sarsılmaz çabayla ölçüyoruz.

Mütevazı başlangıçlardan

Static Control'un hikayesi 1987 yılında Ed Swartz ve oğlu Michael'ın aile evinin bodrum katından statik duyarlı ürünler için statik korumalı paket alıp satarak çalışmasıyla başladı. Kısa süre içinde de bu paketleri kendileri imal eder duruma geldiler. Müşterilerinden birinin lazer yazıcı kartuşları için statik koruyucu paket talep etmesiyle birlikte yazıcı sektörüne girdiler ve sektörü sonsuza dek değiştirdiler.

Bugün Static Control'un görüntüleme bileşenleri neredeyse dünyadaki her mürekkep kartuşunun bir parçası ve müşterilerimiz ile onların müşterileri için çok daha iyi baskı deneyimleri yaşanmasını sağlıyor.

Global operasyona

Ed'in iki oğlu Michael ve Bill, şirketi dünyanın önde gelen toner kartuşu imalatçısı olarak konumlandırarak Static Control'u yüksek standartlarını korumaya devam ediyor.

"Süreçleri sürekli ölçerek, eşsiz bir test prosedürü ve kalite kontrolü uygulayarak ve ürünlerimizde her zaman mükemmeli aramak konusunda ısrar ederek bu şirketin başarısını sağladık" diyor Bill Swartz.

Bu yıldan itibaren operasyonlarımızı 150 üzerinde ülkede müşterilere hizmet verecek ve küresel çapta 1.000 üzerinde istihdam sağlayacak şekilde genişlettik. Son otuz yılda üçüncü parti alanına yüksek kalibre ürünler sağlama vaadimizi her zaman yerine getirdik. Kuruluşumuzdan beri bir yandan müşterilerimize ödüllü destek sunarken bir yandan da 24.000 üzerinde eşsiz ürün çıkardık.

AR-GE, mühendislik, imalat, lojistik ve ticari faaliyet uzmanlarından oluşan güçlü ve adanmış ekibimiz sayesinde Static Control, dünya çapında inovasyon, tedarik ve müşteri hizmetleri deneyimine adanmış bir şirket olarak tanınır hâle geldi.

"Her biri kutlanmayı hak eden birçok dönüm noktasından geçtik ve 30 yıldır faaliyet gösteriyor olmamız da bu dönüm noktalarından biri. Son otuz yılda katlanarak büyüdük ve gelecek otuz yılda da müşterilerimiz için sıkı çalışmaya devam edeceğiz." diyor Michael Swartz.

Bir bakışta Static Control'un dönüm noktaları:

• 1987: Static Control, Ed Swartz ve oğlu Michael tarafından kuruldu.

• 1997: Static Control, 100 milyon dolar üzerinde gelir elde etti. Ofisleri, toner ambalajlaması, enjeksiyon kalıplama ve görüntüleme dâhil imalat operasyonları ile birlikte Avrupa ve Kuzey Amerika'da bulunmaktadır.

• 1998: İlk patent başvurusu yapıldı. Static Control çalışan sayısı 1.000.

• 2000: Lazer kartuş için Smartek yedek mikroçipi lanse edildi. Mikroçip tasarım ve imalatı Sanford, NC bölgesinde ana operasyon haline geldi.

• 2006: 1 milyon metrekareden fazla imalat alanı.

• 2011: Static Control, Lexmark T650 kartuşlar için yedek çip çıkardı ve yüksek şfreli çipler için çip tasarımında büyük bir ilerleme kaydedildi.

• 2014: 100 sayılı Static Control patenti alındı. Static Control, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'da faaliyette ve toner imalatını operasyonlarına ekledi.

• 2015: Static Control, AR-GE ve kusursuz imalat için Apex ile stratejik bir şirket birleşimini tamamladı ve HP® JetIntelligence yazıcıları için ilk yedek görüntüleme çözümünü piyasaya sürdü.

• 2017: Static Control, ticarette 30 yılını, 188 patent ve 23 ofisi kutladı.

Sektör inovasyonları, şirketin dönüm noktaları ve özel başarılarından oluşan şirket tam geçmişini görüntüle.

İster yıllardır müşterimiz olun, ister bizi ilk defa duymuş olun, Static Control her zaman güvenebileceğiniz sektörün tanınmış kartuş tedarikçisidir. Static Control ile ürün seçeneklerinizi artırmak isterseniz bize ulaşın.