Static Control ve Apex Microelectronics Stratejik Ortaklıklarını Duyurdu

Static Control 07 Mayıs 2015

Static Control Components, Inc. ("Static Control") ve Apex Microelectronics Co., Ltd ("Apex") iki şirketin stratejik birleşmesini duyurmaktan mutluluk duyuyor. İki global sektör liderinin kendi bağımsız işlemlerini de yürütmeye devam ederek bir araya gelmesi müşterilere benzersiz kaynak ve olanaklar sağlayacak, piyasaya ise teknolojik açıdan en ileri ve kapsamlı ürün gruplarının yanı sıra pazarlama hızı, daha yüksek hizmet seviyeleri ve üçüncü parti görüntüleme fırsatlarını daha da genişletmeye yönelik daha güçlü bir bağlılık sunacaktır.

Genel merkezi Sanford, NC, ABD’de yer alan Static Control 25 yıldan uzun süredir dünyanın en büyük üçüncü parti görüntüleme sistemleri ve bileşenleri imalatçısı ve tedarikçisidir. Sektörün en kapsamlı dağıtım ağı üzerinden 20.000’den fazla müşteriye global olarak 15.000’den fazla ürün tedarik etmekte olan şirket, geniş kitlelerce fikrî mülkiyet (IP), teknoloji ve kalite konusunda bir sektör lideri olarak kabul edilmektedir.

Çin'in Shenzhen Borsası'nda halka açık bir şirket olan Apex, dünyanın en büyük yazdırma kartuşu çipleri tedarikçisi olmanın yanı sıra temel ve uygulamalı teknoloji sahibi ve öncüsüdür. Çin'de devlet düzeyinde bazı AR-GE merkezleri ve laboratuvarları kurmuş ve ABD, Avrupa, Tayvan ve Japonya'daki çeşitli entegre devre işletmeleriyle stratejik ortaklıklar tesis etmiş olan Apex, sektör lideri teknolojileriyle ve global baskı sarf malzemelerinde çip işinin en büyük payına sahip olmakla gurur duymaktadır.

Static Control ile Apex'in birleşmesi, global üçüncü parti görüntüleme sektöründe dönüm noktası niteliğinde bir gelişmedir. Static Control ve Apex, ücretsiz kaynakların bütünleştirilmesi yoluyla, birlikte en rekabetçi teknolojileri ve kapsamlı ürün ve hizmetleri sunarak tüm müşteriler ve bir bütün olarak sektör için olası yararları en yükseğe çıkarmaya yönelik bir tedarik platformu oluşturacaktır.