Static Control Ukrayna’daki Başarılı Seminerden Bildirdi

Static Control 23 Ekim 2018
Static Control Eylül sonlarında iki çalışanını bir seminere katılmak üzere Avrupa’ya göndererek Ukrayna distribütörü Makkon LLC’ye desteğini sundu.

Static Control son 20 yıl boyunca Ukrayna’ya toner ve bileşen sevkiyatlarında piyasa lideri olmuştur ve konumunu güçlendirmeye devam etmektedir. Makkon, Static Control ürünlerine karşı her zaman çok büyük bir ilgi sergilemiştir. İki şirket yıllar içinde güçlü bir ilişki geliştirmiştir ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet sunarak ağlarını artırmak için günden güne birlikte çalışmaya devam etmektedirler.

Makkon, Static Control’ü Eylül sonunda Kiev, Ukrayna’da gerçekleştirilen yıllık bayi seminerlerine katılmaya davet etti. 22 Ukrayna şirketinden 30 üzerinde temsilcinin katılımıyla, bu özel etkinlik başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Hem Static Control hem de Makkon çalışanları seminerde sunumlar yaptılar.

SCCMakkonGroup-(2).jpg

Seminer, Makkon Genel Müdürü Vadim Sergienko’nun Ukrayna sarf malzemeleri piyasasının durumu, ana trendler ve diğer şirketlerle ekip oluşturmanın önemi hakkında yaptığı konuşmayla başladı. Ardından, Static Control Doğu Avrupa İş Geliştirme Başkanı Sophie Lillie söz alarak Static Control’ün uyumlu ve yenileştirilmiş kartuş ve bileşenlerinin geniş çeşitlerine bir genel bakış sundu.

SCCMakkonPaulSoph-(1).jpg

Static Control ve Makkon, şirketleri performanslarına dayalı olarak ödüllendirmenin önemine de inanmaktadır. Etkinlik, Static Control Avrupa’nın Genel Satış Müdürü Paul Needham tarafından sunulan bir ödül töreniyle sona erdi. Needham, önceki programlarda ödül almış olan beş bayiye ödüllerini takdim etti.

SCCMakkonAward-(1).jpg

Etkinliğin tamamı interaktif bir şekilde yürütülerek her katılımcının soru sormasına ve hem Static Control hem de Makkon yöneticilerinden yanıtlar almasına olanak sunuldu. Sarf malzemeleri piyasası ve Static Control’ün mevcut ve gelecekteki ürün grupları ile ilgili çok şey öğrendiklerini belirten katılımcılarla birlikte etkinlik başarılı şekilde tamamlanmış oldu.