Static Control, kasırganın vurduğu global dağıtım merkezini yeniden açıyor.

Static Control 21 Ekim 2011

Sanford, N.C. - (21 Ekim 2011) - Nisan ayında Global Dağıtım Merkezinin güçlü kasırga ile yıkılmasınının ardından geçen 5 aydan daha kısa bir sürede Static Control yeni ve iyileştirilmiş son teknolojiler barındıran tesisinden çalışmaya başladı bile.

174.000 metrekarelik yapı 16 Nisan tarihinde North Carolina'yı silip süpüren E4 kasırgasının yıktığı eski dağıtım merkezi alanında inşa edildi. Static Control'un hiçbir çalışanı yaralanmazken imalat tesisleri de zarar görmedi.

Static Control CEO'su ve kurucu ortağı Ed Swartz, "Bu yeni dağıtım merkezi, daha yüksek verimlilik ve kapasite için tasarlandığından müşterilerimize daha iyi hizmet sunmamıza yardımcı olacak." dedi. Yeni bina yüzde 55 daha fazla depolama alanına sahip ve daha fazla dikey depolama için kablo güdümlü forklift ve yüksek tavanlar dâhil operasyonel verimliliği artıracak özelliklerle tasarlandı.

İnşaat kasırgadan sadece iki gün sonra 18 Nisan tarihinde enkazın kaldırılması ile başladı. Bu yerler inşaat sırasında geçici olarak dağıtım tesisi olarak kullanıldı. 6 Eylül tarihinde tüm dağıtım operasyonları yeni merkezde bir araya getirildi. Bu süre boyunca Static Control, tüm operasyonları nakliye veya satışta hiçbir gecikme veya sekteye uğratmadan sürdürdü. Şirketin yine kasırga ile yıkılan global merkezinin yerine gelecek binan inşaatı da devam ediyor.

Yeni Global Dağıtım Merkezi 17.000 üzerinde farklı ürün bulunduruyor. Bu veya herhangi bir Static Control ürünü ile ilgili daha fazla bilgi için Static Control satış temsilcisi ile iletişime geçin:

• ABD Merkez Binası - Ücretsiz Hat: +1-800-488-2426
  • ABD Merkez Binası - Tel: +1-919-774-3808