Yeni Dağıtım Merkezi Wilmer, Texas'da Açılıyor

Static Control Texas'da yeni dağıtım merkezi açıyor

Static Control 30 Nisan 2018
Static Control, Wilmer, Texas'da yeni dağıtım merkezini açtı. Wilmer, Dallas'dan 14 mil mesafede ve Static Control müşteri ağı için ideal konuma sahip. Dağıtım merkezi, Texas, Oklahoma ile Arkansas, Kansas ve Louisiana bölgelerinde müşterilere bir gün içinde teslimat olanağını kazandırdı.

"Bu yeni depo bölge çapında büyümeye devam etmemize yardım edecek. Kaliteli kartuşlarımızı bir gün içinde teslim edebilmek büyümemiz için hayati önem taşıyordu," diyor Kuzey Amerika Yardımcı Satış Genel Müdürü Bryan Bonacum. "Ayrıca bölgede hâlihazırda var olan müşterilerimiz için de kaydadeğer bir fayda sağlıyor."

Static Control, yıl sonuna kadar ABD'deki ağına ilave dağıtım merkezleri eklemeyi planlıyor.

"Static Control'un önemli hedeflerinden biri bizimle iş yapmayı olabildiğince kolay bir hale getirmek. Daha hızlı teslimat süreleriyle hizmet seviyemizi iyileştirerek bunu başarıyoruz." diyor Bonacum. "Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için ABD ve dünyadaki operasyonlarımızı sürekli olarak genişletiyoruz."

US_Distribution_Map_901X700_web.jpg