Static Control Afrika Cape Town ofis ve dağıtım merkezi daha büyük bir alana taşınıyor

Static Control 30 Haziran 2017
Static Control Afrika Cape Town Ofis binası

Sanford, N.C. - (30 Haziran 2017) - Static Control, No. 27 Creation Park, Computer Road, Montague Gardens, Cape Town adresinde yeni Cape Town Ofis ve Dağıtım Merkezinin açılışını ilan etti.

"Cape Town operasyonlarımızı öncekinden daha büyük olan bu yeni tesise taşıdığımız için çok mutluyuz." diyor Static Control Afrika Genel Müdürü Stuart Lacey. "Daha iyi lojistik sunabilmek için bu alan çok daha merkezi. Tesisin daha büyük olması mamul kartuşlarımız dâhil daha fazla ürün stoklayabilmemize izin verecek. Amacımız sektördeki en iyi müşteri hizmetlerini sunmak ve bu tesis bu amaca ulaşmamıza yardımcı olacak."

450 metrekarelik tesis Mayıs 2017 sonunda açıldı. Telefon ve faks numaraları değişmedi.

Cape Town ofisi ile iletişime geçmek için: No. 27 Creation Park Computer Road Montague Gardens Cape Town 7441, Güney Afrika Tel: +27 (21) 552 6973 Faks: +27 (21) 552 3126

Static Control, global lazer ve mürekkep yazıcı sektörü içindeki kartuş yenileyicilerini destekleyen en büyük üçüncü parti görüntüleme sistemleri ve bileşenleri üreticisidir. Dünyanın farklı noktalarında satış ve dağıtım tesisleri bulunur. Araştırma, geliştirme, mühendislik ve imalat ile global dağıtım Sanford, North Carolina, ABD'de bulunan Static Control'un ana merkezinde yer alır. Static Control, kendi bünyesinde 10.000 üzerinde görüntüleme ürünü imal eder ve üçüncü parti sektörüne 14.000 üzerinde görüntüleme ürününden oluşan bir katalog sunar.