Static Control, Ohio merkezli Ink Technology Corporation'ın bazı varlıklarını satın alıyor

Static Control 26 Nisan 2017

Sanford, N.C. - (26 Nisan 2017) - Static Control, Cleveland, OH'da bulunan Ink Technology Corporation'ın bazı varlıklarını satın aldı. Daha önce Ink Technology tarafından üretilen tüm mürekkep formülasyonları artık Static Control'ün North Carolina merkezinde imal edilecek.

Static Control Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Anthony Causey şöyle diyor, "Bu satın alma Static Control'un hâlihazırda var olan üçüncü parti görüntüleme ürün seçeneklerinin daha da genişlemeye devam etmesini sağlayacak. Ink Technology uzun yıllardır kaliteli mürekkep üretiyor. Biz de bu geleneği Static Control'de devam ettirmek için sabırsızlanıyoruz."

Causey'ye göre Static Control müşterileri birkaç ay içinde yeni mürekkep ürünlerini satın alma fırsatına erişecek. "Ink Technology müşterileri Static Control'ün ödüllü müşteri hizmetleri ve teknik desteği ile bir araya gelen ürünlerde aynı yüksek kaliteyi bulabilecekler."

Tüm Ink Technology Corporation formüllerinin üretim ve imalatı Sanford, NC'ya taşınacak.

Static Control'un büyüyen mürekkep ürün hattı hakkında daha fazla bilgi almak için satış temsilcisi ile iletişime geçin.

Static Control, global lazer ve mürekkep yazıcı sektörü içindeki kartuş yenileyicilerini destekleyen en büyük üçüncü parti görüntüleme sistemleri ve bileşenleri üreticisidir. Dünyanın farklı noktalarında satış ve dağıtım tesisleri bulunur. Araştırma, geliştirme, mühendislik ve imalat ile global dağıtım Sanford, North Carolina, ABD'de bulunan Static Control'un ana merkezinde yer alır. Static Control, kendi bünyesinde 10.000 üzerinde görüntüleme ürünü imal eder ve üçüncü parti sektörüne 14.000 üzerinde görüntüleme ürününden oluşan bir katalog sunar.