Static Control'un Frankfurt operasyonu Doğu Avrupa'yı kapsayacak şekilde genişliyor

Static Control 24 Mart 2014

Sanford, N.C. - (24 Mart 2014) - Static Control, Butzbach, Almanya'daki dağıtım merkezinin Polonya, Slovakya, Slovenya, Hırvatistan, Macaristan ve Çekya'daki müşterilere de teslimat hizmeti vermeye başladığını duyurmaktan memnuniyet duyuyor. Bu durum tesisin şu anki Almanya, Avusturya ve İsviçre'den oluşan teslimat alanını genişlettiği anlamına geliyor.

Butzbach tesisinin 2013 Temmuz tarihli açılışı DACH bölgesindeki gerçek yeniden imalatçıları için ayrılmış bir lojistik kaynak sağladı. Özelleşmiş müşteri hizmetlerini yeni eklenen bölgelere de aynı seviyede sunulacaktır.

Doğu Avrupa Global Satış Müdürü Simon Grimes şöyle diyor, "Daha yerel lojistik destek sunarak daha derin müşteri deneyimini vurgulamak istiyoruz." "Bu kadar rekabetçi ve maliyetin önemli olduğu bir ortamda müşterilerimize daha hızlı ulaşmak istiyoruz."

Ve devam ediyor, "Son sekiz aydır DACH bölgesinin yararlandığı aynı hızlı ve verimli hizmetten artık daha fazla yeniden imalatçı faydalanabilecek. Static Control, Doğu Avrupa bölgesinde müşterilerini desteklemeye kendini adamış durumda.

Static Control ile ilgili daha fazla bilgi için Static Control satış temsilcisi ile iletişime geçin: ABD Genel Merkezi: Ücretsiz hat: +1-800-488-2426 ABD Genel Merkezi: Tel: +1-919-774-3808 Avrupa Genel Merkezi: Tel: +44-118-923-8800 Asya Genel Merkezi: Tel: +852-2427-6011 Ziyaret edin: www.scc-inc.com Ziyaret edin: www.scc-inc.cn

Static Control, global lazer ve mürekkep yazıcı sektörü içindeki hakiki kartuş yenileyicilerini destekleyen en büyük üçüncü parti görüntüleme sistemleri ve bileşenleri üreticisidir. Dünyanın farklı noktalarında satış ve dağıtım tesisleri bulunur. Araştırma, geliştirme, mühendislik ve imalat ile global dağıtım Sanford, North Carolina, ABD'de bulunan Static Control'un ana merkezinde yer alır. Static Control, kendi bünyesinde 10.000 üzerinde görüntüleme ürünü imal eder ve üçüncü parti sektörüne 14.000 üzerinde görüntüleme ürününden oluşan bir katalog sunar.