Static Control'ün Çip Geliştirme Grubu Ninestar Teknolojik Yenilik Ödülünü Kazandı

Static Control 05 Ekim 2018
Static Control'ün mikroçip geliştirme grubu, ekibin çip araştırma, geliştirme ve uygulama alanlarındaki başarılarından dolayı 21 Eylül'de Zhuhai'de gerçekleştirilen sonbahar ortası akşam partisinde Ninestar Group Teknik Yenilik Ödülüne layık görüldü.

NineStar Group Yönetim Kurulu Başkanı Jackson Wang şöyle konuştu: "Static Control'ün çip tasarımlarında, seri numaralarını tamamen belleğe alan ve daha hızlı bir ferroelektrik teknolojisine sahip olan yeni bir şifreleme ve şifre çözme algoritması kullanıldı. Böylelikle, sık sık gerçekleşen orijinal üretici yazılımlarına daha iyi tepki verir, bu da tüm çip mühendisliği ekibine gelecekteki uyumlu çip tasarımları konusunda çok değerli deneyimler kattı ve üretici yazılımı güncellemelerine karşı daha iyi bir savunma sağladı."

Projenin başlamasından itibaren 6 hafta içinde yeni bir çip üzerinde tersine mühendislik uygulama kabiliyeti, çip geliştirme ekibi için önemli bir başarıydı.

Static Control'ün Baş İşletme Görevlisi Carl Richardson şöyle konuştu: "Yeni çip çözümlerinde tersine mühendislik uygulama kabiliyetimiz, müşterilerimize piyasada ilk olan çözümler sunma yeteneğimiz için esastır. Hız, her yeni üründe esas olmakla birlikte, tam işlev gören ve doğru şekilde rapor eden çipler sunmak da grubumuz için eşit derecede önemlidir. Static Control'ün çip geliştirme grubu ardıl/üçüncü partiye en iyi çözümleri sunmaya yoğun şekilde odaklanmıştır ve sıkı çalışmamızın kuruluş tarafından takdir edilmesi bizi gururlandırıyor."

Teknik Yenilik Ödülü, Ninestar Group tarafından iki yılda bir verilir ve şirketin alt kuruluşları genelinde teknoloji alanında elde edilen başarıları takdir eder.