AllPage Teknolojisi, yüksek kapasiteli kartuşların MPS ortamında çok kısa süre içinde değiştirilmesinden dolayı kaybedilen kâr marjlarının geri kazanılmasına yardımcı olur

Static Control ve FMAudit'in MPS (yönetilen baskı hizmetleri) ortamlarında yüksek kapasiteli kartuşlara yönelik çözümü

Static Control 16 Mart 2018
Yüksek kapasiteli kartuşlar yıllardır bu sektörün büyük bir parçası olmuştur, özellikle de Yönetilen Baskı Hizmetleri (MPS) piyasasında…haklı olarak. Müşterilere orijinal olarak sunulandan daha yüksek bir baskı kapasitesi sunmak harika bir satış avantajıdır, özellikle de MPS sağlayıcılarının sayfa başına maliyet iş modelinde.

Müşterilerimizle konuştuğumuzda, MPS yazılımıyla birleştirilmiş yüksek kapasiteli kartuşların esas sorunlarından birinin, baskı kapasitesi raporlamanın yanlış olması olduğunu ortaya çıkardık. Bu durum, bazen kartuşun içinde kalan binlerce sayfayla birlikte daha büyük yüksek kapasiteli ürünlerde kartuşların çok kısa süre içinde değiştirilmesiyle sonuçlanıyordu.

Static Control, toner atığının sona erdirilmesine ve MPS kârlılığının artırılmasına yardımcı olan bu özel olanağın geliştirilmesi için MPS yazılım çözümü sağlayıcısı ECI FMAudit ile iş birliği yaptı.

AllPage hakkında daha fazla bilgi edinin.