NCN Awards Static Control En Güvenilen Şirket Art Arda Yedinci Yıl

Static Control 06 Aralık 2018
Static Control Kasım 16'de Yeni Delhi, Hindistan'da gerçekleştirilen Görüntüleme Çözümleri Başarı Ödülleri Gecesinde art arda yedinci yılda "En Güvenilen Şirket" olarak en üst uluslararası onur derecesine layık görüldü.

IqbalÖdülüKabulEtti.jpgMüşterilerin internet oylarına dayalı olan ödüller, en yüksek oy sayısına ulaşan şirketlere takdim edilir. Dünya genelinde üreticiler, satıcılar, bayiler ve BT yöneticilerinin yer aldığı görüntüleme sektörünü temsil eden katılımcılar törende yer aldı.

Static Control Hindistan pazar yeri Satış Müdürü Iqbal Azmi şöyle konuştu: "Bir rekor kırarak yedi yıl boyunca ödülü almış olmaktan onur duyuyoruz. İşimiz, Hindistan'da ve tüm dünyada görüntüleme uzmanlarına en kaliteli ürünleri sunmaya dayalıdır. En güvenilen şirket ödülüne layık görülerek, müşterilerimizin işletmelerini desteklemek üzere Static Control'e kesin bir şekilde güvendiğini biliyoruz."

Etkinlik sırasında ayrıca yeni bir dernek kuruldu - Hindistan'ın yanı sıra uluslararası ölçekte görüntüleme sektörünün sorunlarına değinmeyi hedefleyen Hindistan Görüntüleme Çözümleri Derneği.