Ken Lalley Static Control'ün CEO'su Olarak Duyuruldu

Static Control 28 Ağustos 2018
Static Control Ken Lalley'i şirketin yeni İcra Kurulu Başkanı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyor. Lalley görevine Static Control'ün Avrupa Operasyonları Yönetim Müdürü olarak devam edecek.

Static Control'ün ana şirketi olan Ninestar Corporation'ın Başkanı Jackson Wang şöyle konuştu: "Ken yönetim, operasyonlar ve satış konusunda çok büyük deneyime sahip ve Static Control'ün geleceğine ve başarısına ilişkin net bir görüşe sahip olduğunu biliyoruz. Ken'in liderliğinin şirketi bir sonraki büyüme safhasına taşıdığını görmek bize heyecan veriyor."

Static Control'ün uzun süre başkanlığını yürütmüş olan ve kısa süre önce şirketin operasyonlar yönetiminden emekliliğini duyuran Bill Swartz'ın yerine Lalley geçti. Swartz, Ninestar Technology Inc. şirketinin Stratejilerden Sorumlu Üst Yöneticisi konumunu sürdürmenin yanı sıra Static Control'ün Yönetim Kurulunda yer almaya devam edecektir.

Ken Lalley şöyle konuştu: "Static Control şirket genelinde çok yetenekli çalışanların yanı sıra çok geniş bir bileşen ve kartuş ürünü portföyüne sahip. Görüntüleme çözümleri araştırma ve geliştirme konusuna da sürekli olarak yatırım yapmaktadır. Küresel olarak kartuş ve bileşen satışının büyümesi açısından çok iyi bir konumda yer alıyoruz. Bu fırsat ve şirketin sonraki aşamaları konusunda çok heyecanlıyım."