DGX ve Recycle Ware Brezilya'da yetkili satıcılar olarak ilan edildi

DGX ve Recycle Ware Brezilya'da Yetkili Satıcılar Olarak İlan Edildi

Static Control 13 Haziran 2018
Static Control, bölgedeki müşterilerini en iyi şekilde desteklemek için Brezilya'da iki yeni yetkili satıcı ilan etti. São Paulo'da yer alan DGX'in yanı sıra Campinas'taki Recycle Ware, Brezilya genelinde yenileyicileri ve görüntüleme profesyonellerini destekleyecek.

Static Control Latin Amerika Satış Başkan Yardımcısı Juan Carlos Bonell şöyle ifade etti: "Brezilya'da kaliteli ürünler ve müşteri hizmetleri sunma konusunda köklü bir geçmişimiz var ve DGX ve Recycle Ware ile birlikte bölgedeki müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunabileceğimizi biliyoruz. Müşterilerimizin sürekli büyümesine yardımcı olmaya kendimizi adadık ve bu satıcılar müşterilerimizin başarısı için destek sağlamaya hazır. Müşteri hizmetleri konusunda bilgililer ve bu konuya yoğun şekilde odaklanmış durumdalar."

Static Control, iki satıcıyı bünyesine katmanın yanı sıra, Waldir Leptich'i bölge satış görevlisi olarak tayin etti. Leptich, görüntüleme sektöründe sahip olduğu 12 yılı aşkın deneyimiyle Static Control'e bir sektör emektarı olarak katılıyor.

Bonel şöyle belirtti: "Waldir, ekibimiz için çok önemli bir değer. Bu alanda sahip olduğu deneyimler, ekibimizin Brezilya'da başarılı olmasına yardımcı olacak büyük bir uzmanlık sunuyor."

DGX'e ulaşmak için:
Eposta: contato@dgxdistribuidora.com.br
Telefon:  (11) 2172-5202
Recycle Ware'e ulaşmak için:
Eposta:  ramses@recycleware.com.br
Telefon: (19) 3744-5500
Sn. Waldir Leptich'e ulaşmak için:
Eposta:  waldirl@scc-inc.com
Telefon: (11) 99177-4485