Bileşenlerinden mamül kartuşlara kadar Static Control ürün imalat aşamaları

Dikey bütünleşik kartuş üreticisi perakendeciler için daha düşük maliyetler, daha hızlı onarımlar ve gönül rahatlığı anlamına gelir

Static Control 05 Ekim 2017

Bir otomobilin bakımını sürdürmenin maliyeti yüksektir, özellikle de otomobilinizin bakımını orijinal parça ve aksesuarların kullanıldığı bir bayide yaptırmayı tercih ediyorsanız. Üçüncü parti imalatçılar ve hizmet sağlayıcıları sayesinde, daha uygun fiyatlar karşılığında eşit seviyede veya daha iyi hizmet ve parçalar elde edebilirsiniz.

Aynı durum görüntüleme sektörü için de geçerlidir. Bir işletme bir yazıcı filosuna yatırım yaptığında, yazıcı kartuşları gibi bakım ve sarf malzemeleri için de yüklü maliyetler üstlenirler. Üçüncü parti seçenekleri sunan perakendeciler sayesinde, işletmeler orijinal olmayan / üçüncü parti yedek toner veya mürekkep kartuşları kullanarak ciddi miktarda para tasarrufu yapabilirler.

Ancak tüm üçüncü parti bileşenler ve kartuşlar eşit üretilmemiştir. Çoğu, test edilmeyen özelliklere ve kaçınılmaz olarak zayıf performansa sahip ortalamanın altı orijinal alternatiflerdir. İşte bu nedenle kalite üzerine kurulmuş bir tedarikçi seçmek önemlidir.

Siz de, ekibi işletmelerin yalnızca yedek kartuşlardan para tasarrufunda bulunmalarına yardım etmekle kalmayan, aynı zamanda orijinal tarzda AR-GE yatırımları, test ve kalite güvencesi sayesinde sektörü dönüştüren, dikey bütünleşik bir kartuş üreticisi olan Static Control’e geçin.

Static Control’ün işletimsel mükemmelliği

Üçüncü parti üreticileri, bir parça perakendecinin rafına ulaşmadan önce çeşitli parçaları üretmek veya çeşitli hizmetleri gerçekleştirmek üzere değer zinciri genelindeki farklı işletmelere bel bağlar. Static Control, kalite güvencesini yakından takip ederken maliyetleri sabit tutmaya ve daha hızlı kâr sağlamaya yardımcı olan, dikey bütünleşik bir operasyona sahiptir.

Araştırma ve Geliştirme

Static Control, her hafta yeni ürünlerin inovasyonunu gerçekleştirme üzere çok sayıda Ar-Ge uzmanı istihdam etmektedir. Bu, müşterileriniz için yeni düşük maliyetli üçüncü parti ürünlerini daha sık stoklayabileceğiniz anlamına gelir.

Üretim

Static Control, küresel pazarlar için yeni ve patentlere saygılı mürekkep kartuşları üretmek üzere dünya genelinde üretim tesisleri işletmektedir.

Test

Her bir Static Control ürünü, son teknolojilere sahip tesislerimizde, farklı kullanımlar ve koşullarda performans ve kalite sağlamak üzere test edilir. Örneğin, test sürecimiz klima bulunmayan nemli bir ortamdaki müşterilerimizin sıcaklık kontrollü yüksek bir binada yer alan biriyle aynı baskı deneyimini yaşamasını sağlar.

Destek

Müşteri merkezli iş modelimiz ve destek ekibimiz, hem perakendecilere hem de onların müşterilerine karşılaştıkları sorunları daha hızlı çözmede ve günlük iş faaliyetlerinin başarıyla gerçekleştirilmesi için gereken performansı muhafaza etmede yardım eder.

Üçüncü parti perakendecileri için iç rahatlığı

Static Control teknik destek şefi Travis Smith şunları söyledi: "Birçok üreticinin gözden kaçırdığı nokta kalitenin önemidir." "Müşterilerimize sunduğumuz kaliteyi muhafaza etmek için lazer odaklı kalmaya devam ettik. Bu, onların bilançolarında fark yarattı."

İster yıllardır müşterimiz olun, ister bizi ilk defa duymuş olun, Static Control kalite ve performans konusunda her zaman güvenebileceğiniz, sektörün güvenilir kartuş tedarikçisidir. Static Control ile sunduğunuz ürün seçeneklerini genişletmeye hazırsanız bize bugün ulaşın.