Uyumlu Kartuşlar Hakkında Doğru Bilinen Beş Yanlış

Static Control 20 Eylül 2018
Uyumlu kartuşlar hakkında doğru bilinen birçok yanlış vardır. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor musunuz? Uyumlu kartuşlar hakkında sürekli duyduğumuz bu 5 doğru bilinen yanlışa göz atın.

1. Uyumlu kartuşlar yenileştirilmiş kartuşlardır
Uyumlu kartuşlar yenileştirilmiş kartuşlar değildir. Uyumlu kartuşlar A'dan Z'ye imal edilmiş yepyeni ürünlerdir. Yenileştirilmiş kartuşlar ise, yeniden kullanılmak üzere yenilenmiş kartuşlardır. Tüm aşınan parçalar değiştirilecek ve toner yeniden doldurulacaktır.
  1. Uyumlu kartuşlar orijinal kartuşlardan daha az sayfa basarlar
Hayır! Uyumlu kartuşlarımız orijinal kartuşların baskı kapasitesini karşılayacak veya bunu aşacak şekilde test edilir. Bunun için, çeşitli çevre şartlarında baskı performansını da ölçen çok sıkı testlerden geçirilir. Ayrıca, uyumlu kartuşlarımız kartuşlarda kalan sayfa sayısını doğru şekilde bildirir. Böylelikle, ne durumda olduğunuzu her zaman bilirsiniz.
  1. Orijinal kartuşlar uyumlu kartuşlardan daha üstün kalitelidir
Uyumlu kartuşlarımız fiyatın çok küçük bir bölümü karşılığında orijinal kartuşlarla aynı kaliteyi sunar. Static Control, kalite güvencesini yakından takip ederken maliyetleri sabit tutmaya ve daha hızlı kâr sağlamaya yardımcı olan, dikey bütünleşik bir operasyona sahiptir.
  1. Uyumlu kartuşlar müşterimin yazıcısına zarar verir
Uyumlu kartuşlarımız müşterinizin yazıcısına zarar vermez. Ürün imalatçısının veya yazıcı imalatçısının önerilen usullerine uygun olarak saklandığında, kurulduğunda ve kullanıldığında yazıcı kafasında veya baskı mekanizmasında hasara yol açmayacakları garantilidir.
  1. Uyumlu kartuşlar kullanmak müşterimin garantisini geçersiz kılar
Uyumlu kartuşlar kullanmak bir yazıcının garantisini geçersiz kılmaz. Yasa gereği, hiçbir orijinal yazıcı bir kullanıcının kendi tercih ettiği kartuşu kullanma hakkını elinden alamaz. Bir yazıcı imalatçısı, hangi kartuş markasının kullanılacağı konusunda bir şart koşamaz. Bazı servis teknisyenleri bunu bilmeyebilir. Bu nedenle, müşterilerinizin yanlış yönlendirilmediğinden emin olun!